logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Életével fizetett a hősködő pizzafutár

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Halálos lövést kapott az utcán egy pizzafutár Amerikában, miközben segíteni próbált egy fegyveresek elől menekülő, meglőtt férfinak. A sebesült férfi életét végül sikerült megmenteni, a rendőrség nyomoz az elkövetők után.

 

A 49 éves Juan Cristalinas a Domino’s Pizza futárjaként éppen egy címre szállított ki ételt a kaliforniai Stantonban, amikor lövéseket hallott egy hozzá közeli utcából, majd egy menekülő férfira lett figyelmes, aki kisvártatva a földre került – írta a People.

Cristalinas látta, hogy a férfit meglőtték, ezért a segítségére sietett, de miután lehajolt mellé, szinte őt is azonnal eltalálták. A szemtanúk szerint a fegyveresek, akik legalább ketten lehettek, miután a pizzafutárt is lelőtték, elmenekültek a helyszínről.

Cristalinas munkaadója nem sokkal később értesítette a futár hozzátartozóit, hogy a férfi nem tért vissza az utolsó kiszállításról, és mivel telefonon sem lehet elérni, nagy a valószínűsége, hogy eltűnt.

Miután a rendőrséget is értesítették, járőrök kutatták fel a Cristalinas utolsó kiszállítási útvonalához közel eső utcákat. Röviddel a keresés megkezdése után meg is találták a két meglőtt férfit egymás mellett a földön fekve.

Mindkettejüket kórházba szállították, a Cristalinast eltalált golyó azonban

végzetesnek bizonyult, a férfi életét vesztette.

A támadás másik áldozatát sikerült megmenteni. A rendőrség közölte, hogy az ismeretlen, 76 éves férfi és a fegyveresek közötti kapcsolat ismeretlen. Az ügyben nyomozást indítottak, a gyanúsítottakat keresik.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még