logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hűtőbe zárta kisfiát, halálra fagyott a hároméves

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Letartóztattak egy 31 éves detroiti nőt, miután gyermekének holttestét az otthonuk fagyasztójában találták meg a rendőrök.

A gyermek holttestét pénteken kora reggel találták meg a család detroiti otthonában, miután a rendőrök egy aggódó családtag bejelentése miatt rutinellenőrzést végeztek. A család tagjai, valamint a szomszédok már hónapok óta nem látták a gyermeket, ezért értesítették a hatóságokat – mondta James White detroiti rendőrfőnök pénteki sajtótájékoztatóján.

A rendőrök a gyermek bomlásnak indult holttestét a pincében lévő fagyasztóban találták meg – írja a CNN. 

A nyomozók elmondták, egyelőre nem biztosak abban, hogy a gyermek holtteste mennyi ideig volt a fagyasztóban, illetve mikor és milyen körülmények között halhatott meg. A szakértők a fiú halálát emberölésnek minősítették – közölte a rendőrség.

A gyermek anyját, a 31 éves Azuradee France-t emberöléssel, elsőfokú gyermekbántalmazással, kínzással és egy egyén halálának eltitkolásával vádolják – közölte Kym Worthy Wayne megyei ügyész.

A nőt vasárnap bíróság elé állították, azonban ártatlannak vallotta magát – közölte az ügyészség a CNN-el. A 31 éves vádlott továbbra is őrizetben van, és a következő meghallgatását július 8-án tartják – közölte az ügyészség.

A házban rossz körülmények között további öt gyermek él, őket kivizsgálásra kórházba szállították.

Ajánljuk még