logo

Műsorújság

Rendkívüli

Hőségriasztást rendelt el az országos tiszti főorvos

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Azzal gyanúsították, hogy halálra késelte az anyát és kisfiát, most szabadon távozhatott

| Szerző: hirado.hu
A rendőrség szabadon engedett egy férfit, akit azután tartóztattak le, hogy egy anya és ötéves gyermeke belehalt szúrt sérüléseibe Észak-Londonban.

A rendőrség és a mentősök kedden egy 37 éves nőt és egy ötéves gyermeket találtak szúrt sebekkel az észak-londoni Barnetben. Mindkettőjüket a helyszínen halottnak nyilvánították – közölte a Dailymail.

Mostanra azonosították a kínai állampolgárságú Yi Chen-t és fiát, Xing Duan Yuan-t, aki az Egyesült Királyságban született, de kínai útlevéllel rendelkezett. Egy 37 éves férfit, aki ismerte az elhunytat, gyilkosság gyanújával letartóztattak, de további intézkedés nélkül most szabadon engedték – közölték csütörtökön.

Kapcsolódó tartalom

Yi Chen boncolása során megállapítottak, hogy a szúrt sebek okozták a halálát.

Claire Hine nyomozó főfelügyelő, a nyomozás vezetője elmondta: „Yi Chen boncolási vizsgálata fontos új információkkal szolgált a sérülések jellegéről. A boncolást követően a harminchét éves férfit, akit a halálesetekkel kapcsolatban letartóztattak, további intézkedés nélkül szabadon engedték. A két halálesettel kapcsolatban senki mást nem keresnek.”

Ez az eset lesújtotta Yi és Duan családját. Speciálisan kiképzett tisztjeink vannak, akik ahol csak tudnak, támogatást nyújtanak nekik” – tette hozzá a nyomozó. Xing Duan Yuan boncolását jövő hét szerdára tűzték ki.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még