logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Teherbe ejtett egy kislányt az erőszakoló, a kitoloncolás ellen azzal érvelt, hogy a fiának példaképre van szüksége

| Szerző: hirado.hu
Két férfi a kitoloncolás ellen küzd az Egyesült Királyságban, miután egy csoport tagjaiként több fiatal lány ellen szexuális bűncselekményeket követtek el. Az egyik férfi azzal érvelt, hogy a fiának példaképre van szüksége, ezért nem toloncolhatják vissza Pakisztánba.

Egy 51 éves férfi teherbe ejtett egy 13 éves lányt az angliai Rochdale-ben, majd a bíróságon kérte, hogy ne toloncolják vissza Pakisztánba, mert a fiának példaképre van szüksége – írja a Daily Mail.

Két férfi, az 51 éves Adil Khannak és az 52 éves Qari Abdul Rauf kitoloncolását szorgalmazzák az Egyesült Királyságban, ugyanis mindketten egy szexuális bűncselekményeket elkövető banda tagjai, akik közül kilencet, Khant és Raufot is, 2012 májusában ítélték el. A banda 2008-tól kezdve mintegy két éven át fiatal lányokat itatott le, kábítószert adtak nekik, majd csoportosan megerőszakolták őket.

A két férfit 2016-ban feltételesen szabadlábra helyezték. A bíróság vissza akarta őket toloncolni Pakisztánba, azonban a férfiak azzal az indokkal nyújtottak be fellebbezést, hogy a kitoloncolás sérti az emberi jogaikat.

Khan a kitoloncolással kapcsolatos szerdai tárgyaláson azt mondta, hogy a fiának szüksége van rá. „Az apafigura nagyon fontos a világ minden kultúrájában, hogy példakép legyen a gyerek számára, és megmondja neki, mi a jó és mi a rossz” – érvelt a kitoloncolása ellen Khan egy tolmács segítségével.

A csoport tagjainak a kitoloncolását még 2015-ben rendelték el, ám azóta sem léptek az ügyben,

ami széles körű dühöt váltott ki a Rochdale-i lakosok körében.

A rendőrség tájékoztatása szerint a csoport 47 lányt bántalmazott. A két férfi elleni tárgyalás a napokban folytatódik.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még