logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Székkel támadt a medvére a kilencvenéves néni

| Szerző: hirado.hu
Medve támadott meg egy kilencvenéves tenessee-i nyugdíjast a napokban a hátsó verandáján. A helyi tisztviselők elmondása alapján, egy héten belül ez már a második medvetámadás a térségben.

 

Altha Williamst kórházba kellett szállítani, miután egy fekete medve – három kölykével volt az idős hölgy udvarán – megtámadta a tenessee állambeli sevierville-i otthonának verandáján – adta hírül a New York Post amerikai napilap. 

A 90 éves nő elmondta, hogy hátsó kertjében pihent egy kerti széken, amikor egyszer csak rátámadt az állat. Williams szerint nem volt ott két-három percnél tovább, azonban a medve meghallhatta őt, és a kölykeit védve megtámadta.

„Egyszerűen csak rám támadt” – mondta Williams, hozzátéve, hogy a medve pofája ijesztően közel volt az arcához.

Williams, aki a Great Smoky Mountains Nemzeti Park közelében él, elmondta, hogy a kerti székével próbálta elüldözni a medvét. Az idős nő szerencsére nem szenvedett komolyabb sérüléseket, azonban a karján keletkezett sebek miatt kórházba kellett szállítani.

Mivel a medve emberre támadt, el kellett altatnia az állatot, bocsait tvábbra is figyelik a nemzeti park munkatársai.

A nyugdíjas elmesélte, korábban már volt arra precedens, hogy látott medvéket a környékén, ám azok mindig megijedtek és elmenekültek. A hatóságok elmondása alapján, egy héten belül ez már a második medvetámadás volt a környéken.

Ajánljuk még