logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Horrorisztikus lényt fotóztak a városban, továbbra is megoldatlan a rejtély

| Szerző: hirado.hu
A texasi Amarillóban egy kérdés foglalkoztatja a lakókat, mégpedig, hogy milyen bizarr lény lopakodott az állatkert körül.

Továbbra sincs magyarázat arra a felvételre, amit a texasi Amarillo Állatkert éjszakai kamerái rögzítették még májusban. A felvételen egy bizarr farkasember szerű lény látható a park külső kerítésének közelében, mely megdöbbentette a gondozókat.

Az állatkert a lényről készült felvételt feltöltötte a honlapjára is, a helyi közösség segítségét kérve, hátha így sikerül megoldani a rejtélyt. Miközben egyesek egészen biztosak, hogy egy két lábon álló farkas vagy róka látható a fotón, mások a vérfarkas és a puerto ricói chupacabra legendájának bizonyítékát vélik felfedezni a képen.

“Csak azt szeretnénk, hogy az amarillói közösség szórakozhasson egy kicsit. Fontos megjegyezni, hogy ez a lény az Amarillo Állatkerten kívül volt és nem volt jele annak, hogy megpróbáltak volna behatolni az állatkertbe. Sem állat, sem személyi sérülés nem történt, ahogyan nem volt jele bűncselekménynek vagy vandalizmusnak sem”

– mondta Michael Kashuba, Amarillo város park- és szabadidőügyi igazgatója.

Ajánljuk még