logo

Műsorújság

Rendkívüli

Csepelen egy negyedik emeleti lángoló lakásból ugrott ki egy férfi, meghalt

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megmutatjuk milyen lesz a hamburger az új orosz Mekiben

| Szerző: hirado.hu
Megérkeztek az első felvételek a McDonald's helyébe lépő orosz étteremlánc termékeiről. A Vkuszno - i tocska (Finom - és pont) néven debütáló étteremlánc vasárnap nyitotta meg első éttermeit Oroszországban. A cég tervei szerint megőrzi a régi hangulatot, azonban mindent eltávolít, ami a McDonald’sra utal.

Mint az már ismert, a McDonald’s március 14-én függesztette fel tevékenységét Oroszországban az ukrajnai háború miatt. A vállalat májusban eladta oroszországi üzletágát orosz üzletembernek, a McDonald’s franchise partnerének, Alexander Govornak, aki Vkuszno – i tocska (Finom – és pont) néven nyitotta meg gyorsétteremláncát.

Az első 15 üzlet vasárnap nyílit meg Moszkvában és a moszkvai régióban hétfőn pedig további félszáz étterem újranyitását tervezik.

A cég vezérigazgatója, Oleg Parojev elmondta, hogy a cég igyekszik megőrizni a korábbi megszokott hangulatot, ugyanakkor eltávolít mindent, ami a McDonald’sra utal. A kezdeti időszakban a teljes, megszokott kínálat még nem lesz elérhető, továbbá BigMac hamburger és a McFlurry fagylalt lekerült az étlapról, mert ezeket a termékeket a fogyasztó a McDonald’s márkához köti.

Az alábbi videón az is jól látszik, hogy néznek ki az új gyorsétterem hamburgerei:

Címlapfotó: Egy bezárt McDonald’s étterem látképe Podolszkban (Fotó: EPA/MAXIM SHIPENKOV)

Ajánljuk még