logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Halló, anyu! Egy idegen vezeti apu autóját – telefonon kért segítséget az elrabolt kisfiú

| Szerző: hirado.hu
Felügyelet nélkül hagyta autójában egy apa a gyermekét a memphisi Dodge’s Chicken étterem és töltőállomáson. Amíg az apa fizetett, az autóba beszállt egy idegen férfi, és elhajtott a járműben ülő négyéves gyermekkel együtt.

 

A gyermek édesanyja a helyi média megkeresésére elmondta, hogy fia édesapjával külön élnek. A volt férje a tennessee állambeli Memphisben kedden éjfél körül egy töltőállomáshoz hajtott, és amíg bement vásárolni, a kisfiukat az autóban hagyta. Az autót nem állította le, és a kulcs is a járműben maradt – írja a Fox News.

Ekkor egy ismeretlen férfi beszállt a járműbe és elhajtott a négyéves kisfiúval a hátsó ülésen. A gyermek gyorsan reagált a helyzetre, édesapja telefonján felhívta az anyját, akinek beszámolt arról, mi is történik vele.

Felhívott, és folyton azt mondogatta, hogy egy idegen férfi vezeti az apja autóját” – mondta az anya.

Az anya kérdésére, hogy néz ki az autórabló, azt mondta a gyermek, hogy a személy fekete maszkot és kék inget viselt.

A férfi ezután elkapta a telefont a gyerektől, és azt mondta, hogy visszaadja a gyereket az apjának, majd állítólag megütötte a fején a fiút.

A rabló a jelentés szerint körülbelül másfél kilométerre jutott a töltőállomástól az autóval, amit ott is hagyott a kisfiúval együtt. A gyerek édesanyja újra hívogatni kezdte fiát, aki azt mondta az anyjának, hogy nem tudja, hol van, és csak házakat lát. Ezért a nő arra utasította, hogy üljön be az első ülésre, és dudáljon, hogy ezzel figyelmeztesse a rendőrséget.

A kisfiút szerencsére épségben megtalálták, az apát pedig megbüntették, amiért felügyelet nélkül hagyta a gyereket az autóban.

Ajánljuk még