logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Rovarirtóval ijesztette el a fegyveres rablót a benzinkutas

| Szerző: hirado.hu
Nem mindennapi megoldást alkalmazott egy benzinkúton dolgozó hölgy egy fegyveres rabló elijesztéséhez. A hölgy bátor tettét az üzlet térfigyelő kamerája rögzítette.

Felfegyverzett rablót ijesztett el egy benzinkúti dolgozó a washington állambeli Vancouver városában. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint az elmúlt két hónapban több mint 30 rablás történt ezen a környéken, és úgy vélik, ugyanaz a gyanúsított felel az incidensekért.

A üzlet biztonsági kamerái rögzítették az esetet.

Megijedtem. Csak próbáltam magamat védeni. Eszembe sem jutott kinyitni a kasszát, hogy odaadjam neki a pénzt. Csak azt akartam, hogy tűnjön el” – mondta Amber Mahley, a vancouveri B&B Mart egyik alkalmazottja.

Mahley elmondta, hogy a férfi a kasszához lépett, és ahelyett, hogy a pénztárcáját vette volna elő a fizetéshez, egy fegyvert húzott elő a zsebéből. A rabló azt mondta Ambernek, hogy az összes pénzt tegye egy zacskóba, ám a nő nem ijedt meg, gyorsan reagált az eseményekre.

Habozás nélkül elugrott, majd a pult alól előrántott egy rovarirtó spray-t és elkezdte fújni a férfi felé. Az üzlet biztonsági kameráinak felvételén látható, ahogy a hölgy kiabál a gyanúsítottal, amint az kiszalad a bejárati ajtón anélkül, hogy bármit is elvitt volna.

A gyanúsítottat jelenleg 11 bűnüldöző szervezet keresi, azonban még nem sikerült azonosítani. A hatóság annyit elárult a férfiről, hogy szinte minden rablás alkalmával volt nála fegyver.

Ajánljuk még