logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kegyetlen dolgot tett a férfi kómában fekvő barátnőjével

| Szerző: hirado.hu
Kómába került egy fiatal nő, miután kizuhant egy parkolóházból Kanadában tavaly nyáron. A baleset miatt négy héten át kómában feküdt, ám amikor felébredt, újabb sokk várta: a kómában töltött időszak alatt a barátja elhagyta és összeköltözött egy másik nővel.

Egy férfi letiltotta a közösségi oldalain és elhagyta a barátnőjét, mialatt a nő egy súlyos baleset miatt heteken át kómában feküdt – írja a New York Post.

A 25 éves ausztrál Brie Duval négy éve élt barátjával Kanadában, amikor 2021. augusztus 29-én, egy barátaival töltött éjszaka után fejjel előre lezuhant egy parkolóházból. A nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol traumás agysérüléssel és többszörös csonttöréssel lélegeztetőgépre kapcsolták.

A túlélésre mindössze 10 százalék esélye volt, de csodával határos módon javulni kezdett az állapota és négy hét elteltével felébredt a kómából.

A nő első dolga volt, hogy felhívja a párját, azonban amikor feloldotta a készüléket, felugrott egy üzenet egy idegen nőtől, amelyben tájékoztatta Duvalt, hogy a barátja már vele van kapcsolatban és össze is költöztek, továbbá megkérte, hogy ne vegye fel vele a kapcsolatot.

„Amióta kórházban vagyok egy szót sem hallottam felőle, teljesen magamra hagyott” – mondta a nő, aki a kóma után még öt hónapot töltött kórházban. „Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt mentálisan. Próbálom feldolgozni a történteket, a balesetet, és a párkapcsolatom végét is” – mondta Duval.

A fiatal nő TikTok-oldalán osztja meg az érzéseit és a tapasztalatait a kórházban töltött időszakról, és arról, hogyan próbál visszatérni a normális élethez.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még