logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tóba ugrott a rendőrök elől, megfulladt a menekülő férfi

| Szerző: hirado.hu
Halálesettel végződött egy rendőrségi üldözés az Egyesült Államokban. A hatóságok egy nagy sebességgel közlekedő autót akartak megállítani, de a sofőr elmenekült előlük. A férfi egy hídon balesetet szenvedett, ahonnan a tóba ugorva menekült tovább a hatóságok elől, azonban nem tudott kiúszni és megfulladt.

A rendőrök megpróbáltak megállítani egy dél-karolinai férfit, aki 200 kilométer/órás sebességgel száguldott az I-85-ös autópályán Georgia és Dél-Karolina határánál hétfő éjjel – írja a New York Post.

A férfi azonban nem állt meg, ezért a hatóságok üldözőbe vették. A Hartwell-tó feletti hídon egy másik autónak csapódott, majd egy szalagkorlátnak ütközött. A baleset után a férfi kiszállt az autóból és a rendőrök elől tovább menekülve a tóba ugrott. A rendőrök megpróbálták kihúzni a férfit egy kötél segítségével, de elúszott.

A holttestét órákkal később, kedden kora hajnalban találták meg, csaknem 8 méter mélyen.

Az áldozatot a jogosítványa és egyedi tetoválásai alapján Akeem Lukie-ként azonosították. A hatóságok arra vonatkozóan nem adtak tájékoztatást, hogy az áldozat miért menekült ennyire kitartóan a rendőrök elől.

Az üldözött autó Lukie feleségének a nevén volt.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még