logo

Műsorújság

Rendkívüli

Háromszázezer tartalékost hív be az orosz hadsereg

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szétszedték az Orbánt szapuló német újságírót a kommentelők

| Szerző: hirado.hu
Franz Josef Wagner, a Bild kolumnistája árulónak minősítette Orbán Viktort az olajembargós magyar álláspont megvédése miatt. Szerinte Orbán miatt az európai egységen repedések keletkeztek, ezért „többé nem barát”. Véleményét korábban nem látott kommentcunami követte, a lap több ezer olvasója egyértelműen kiállt Orbán Viktor politikája mellett.

„Az árulás a barátok elárulása. Azzal, hogy nemet mondott az olajembargóra, Orbán Viktor, Magyarország elnöke elárult minket Putyinnak” – kezdte gondolatmenetét Franz Josef Wagner, a Bild újságírója véleménycikkében.

„Ki ez az áruló?” – kezdetű személyeskedő mondatai után véleménye megerősítésére Robert Habeck német zöldpárti gazdasági miniszter állítását is becsempészte írásába, miszerint „alattomos” Orbán Viktor viselkedése, mivel csak a saját országát nézi és olcsó olajat akar.

Wagner az érvelésre azzal még rákívánt erősíteni, hogy Orbán „megtiltotta, hogy magyar területen keresztül fegyvereket szállítsanak Ukrajnába”, hozzátéve azt, hogy a magyar miniszterelnök „menekülteket alig fogad be”.

„A saját népünkre gondolni most már árulás. Érdekes tézis. Szeretnék egy ilyen államférfit!” – a kommentelők szétszedték Wagnert

„Mielőtt ilyen rágalmazásokat ír az újságíró, Budapest helyett Berlint kellene nézni… Orbán azt teszi, amire az emberek megválasztották” – írta egyikük.

A kommentáradat ilyen és ehhez hasonló olvasói véleményekkel folytatódott:

„Mi ez a hülyeség? Örülni kell, hogy van még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol tiszta a józan ész, a többi uniós ország csak polgárellenes politikát folytat.”

„Ez a kijelentés önmagában is szemtelenség! Őt nem érdeklik az uniós machinációk, ő mindenekelőtt a népéért cselekszik. Sajnos a politikusaink ezt teljesen elfelejtették. Nem érdekli őket, hogy a saját népük hogyan boldogul. Ez már régen elment. Az elmúlt 10 évben a dolgok csak romlottak.”

„Nem! Orbán több mint jogosan a népére gondol! Politikusaink elárulnak minket, feláldozzák polgáriakat a brüsszeli bürokrácia oltárán!”

„Az egyetlen, akinek úgy tűnik, maradt józan esze. A mi kormányunk naponta elárul minket.”

„Orbán olyan államfő, aki először az állampolgáraira gondol. Aztán jönnek a többiek. Ennek így kell lennie.”

„Itt a hozzászólások több mint 99 százaléka Orbán mellett van… ez elgondolkodtató lehet az újságírónak!

Orbán sok területen gondol a népére. Magyarországon nagyon biztonságosan lehet élni. Ez itt már régen elmúlt!”

 

Ajánljuk még