logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bocsánatot kért fia embertelen tette miatt a texasi merénylő apja

| Szerző: hirado.hu
A 18 éves texasi lövöldöző apja bocsánatot kért a tragédia miatt, amit fia okozott. Az apa szerint fia mindig is csendes típus volt, aki azért hagyta abba a középiskolai tanulmányait, mert társai csúfolták.

Bocsánatot kért 18 éves fia miatt a texasi merénylő apja – írja a New York Post.

Mint az már ismert, a 18 éves Salvador Ramos megölt 19 gyereket és 2 tanárt a texasi Robb általános iskolában. A kiérkező rendőrök lelőtték a merénylőt.

A támadó apja, a 42 éves Salvador Ramos elmondta, hogy eszébe sem jutott, hogy a fia valaha is képes lesz ilyen szörnyűséget tenni.

„Egyszerűen inkább engem kellett volna megölnie ahelyett, hogy ezt tette másokkal”

– mondta a megdöbbent apa.

Az idősebb Ramos az utóbbi hónapokban nem tudott jelen lenni fia életében, mert a munkája miatt távol került Uvaldétól. A világjárvány miatti korlátozások még jobban akadályozták a találkozásokat, elmondása szerint fia egy hónapja egyáltalán nem beszélt vele, azóta nem is látták egymást.

Kapcsolódó tartalom

A kegyetlen merénylet ellenére apja továbbra is úgy gondolja, hogy a fia jó ember volt. „Csendes ember volt, nem zavart senkit. A többiek zavarták őt” – mondta a férfi. Hozzátette, hogy a fia azért hagyta ott a középiskolát, mert társai zaklatták a ruhái és a beszédhibája miatt, ugyanis dadogott és selypített.

A merénylő nagyszülei szerint a fiúnak ingatag volt a kapcsolata az anyjával, aki drogproblémákkal küzdött, és elküldte otthonról a fiát, aki ezért a nagyszüleihez költözött. A támadás előtt Salvador Ramos nagymamáját is megsebesítette a fegyverrel.

Címlapfotó: Twitter.com

Ajánljuk még