logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Szívinfarktusban elhunyt a texasi iskolai mészáros egyik áldozatának férje

Szívinfarktust kapott és meghalt a Texas állambeli Uvalde városának általános iskolájában történt lövöldözésben megölt egyik tanárnő férje – jelentette csütörtökön a The Daily Wire című portál regionális sajtóértesülésekre hivatkozva.

Joe Garcia, a texasi Uvaldéban történt általános iskolai lövöldözés során meggyilkolt két tanárnő egyikének, Irma Garciának a férje értesülések szerint kedden halálos szívinfarktust kapott” – közölte Ernie Zuniga, a KABB San Antonio Fox regionális televízió riportere.

Joe és Irma még a főiskolában ismerkedtek össze és 24 éve voltak házasok. Három gyermeket hagynak maguk után” – tette hozzá. Irma Garcia a tájékoztatás szerint 23 éve tanított a Robb Általános Iskolában, ahol 2019-ben az év tanárnőjének jelölték.

Az iskolai lövöldözést túlélő egyik negyedik osztályos diák szerint Garcia és a másik tanárnő, Eva Mireles próbálták megóvni a gyerekeket.

Kedves tanárok voltak. Az osztálytársaim elé álltak, hogy segítsenek és megmentsék őket” – mondta.

A 18 éves Salvador Ramosként azonosított elkövető tizenkilenc diákot és két tanárt mészárolt le ámokfutása során. Az iskolába egy hátsó bejáraton keresztül jutott harci felszereléssel, egy AR-15-ös jellegű puskával felfegyverkezve.

Kapcsolódó tartalom

Ramos ezt követően elbarikádozta magát egy negyedik osztályos tanteremben, ahol tüzet nyitott a diákokra és tanárokra, mielőtt a rendőrség végzett volna vele. Tettét mindössze negyed órával az elkövetés előtt a Facebookon jelentette be.

Ajánljuk még