logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lőtéren gyakorolt a saját kisfiát lelövő nő

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Egy nő megölte gyermekét, a holttestet pedig az autója csomagtartójába rejtette pénteken az egyesült államokbeli Minnesota államban. A nő állítólag a gyilkosság előtt vásárolt egy fegyvert, amivel egy lőtérre járt gyakorolni.

A hatéves fia meggyilkolásával vádolt anya a gyilkosság előtt állítólag egy lőtéren gyakorolt az újonnan vásárolt fegyverével – írja a People magazin.

A 28 éves Julissa Angelica Genrich Thaler egy barátja szerint komoly érdeklődést mutatott a puska használatának megtanulása iránt. Március közepén vásárolt egy puskát, amivel egy lőtéren gyakorolt.

A rendőrök pénteken állítottak meg a nőt Minneapolis külvárosában, miután az autójának az egyik hátsó ablaka be volt törve. A járműben találtak egy elhasznált sörétes puskalövedéket, Thaler keze pedig véres volt. Lefoglalták a járművet, a nőt azonban elengedték.

Később a lefoglalt jármű átvizsgálásakor megtalálták a kisfiú holttestét, és egy fegyvert. A rendőrök letartóztatták Thalert, akinek hajában is vért találtak.

Thaler és a kisfiú édesapja harcoltak a gyermek felügyeleti jogáért. A gyermek másfél évig nevelőszülőknél élt. A teljes gyermekfelügyeleti jogot az anya május elején visszakapta.

A bíróság kétmillió dollárban állapította meg az anya óvadékát.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még