logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fegyverviselés miatt őrizetbe vették Bernie Ecclestone-t Brazíliában

Rövid időre őrizetbe vették Brazíliában Bernie Ecclestone-t, a Forma–1-es világbajnoki sorozat korábbi irányítóját, miután fegyvert találtak a csomagjában, amikor magánrepülőgépen Svájcba akart utazni.

A helyi rendőrség közlése szerint a brit üzletembert az átvilágítás buktatta le, a csomagjában egy be nem jelentett pisztolyra bukkantak. Ezután őrizetbe vették és a campinasi repülőtéren kihallgatták.

Ecclestone beismerte, hogy a fegyver az övé, de azt állította, nem tudta, hogy a csomagjában van. Miután kifizette az óvadékot, elutazhatott Svájcba.

A 91 éves Ecclestone felesége a brazil születésű Fabiana Flosi-Ecclestone, aki a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) alelnöke és a dél-amerikai régió igazgatója. Májusban több versenyen és eseményen is megjelentek Brazíliában, többek között találkoztak a háromszoros F1-es világbajnok Nelson Piquet-vel.

Címlapfotón: Bernie Ecclestone, a Forma–1 világbajnoki soroztat kereskedelmi jogait korábban birtokló FOM tulajdonosa és felesége, Fabiana Flosi a 30. F1 Magyar Nagydíjon a Hungaroringen, 2015. július 26-án. (MTI Fotó: Czeglédi Zsolt)

Ajánljuk még