logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bérgyilkossal ölette volna meg férjét a gyerekorvos

| Szerző: hirado.hu
A gyermekorvos Stephanie Russell rendelője az Egyesült Államokban található Louisville-ben. A rendelő egy hangulatos, Disney-témájú gyermekálom, még egy igazi Némó nyomában akvárium is van benne, de a magánéletében a doktornő nem lenne Disney-hős.  A rendőrség szerint, a kedvesnek tűnő gyerekorvos felbérelt egy bérgyilkost, hogy megölje volt férjét – írja a New York Post.

Az 52 éves Stephanie Russell, aki a louisville-i Kidzlifeban dolgozik gyermekorvosként, az amerikai ügyészek szerint hétezer dollárt fizetett volna egy bérgyilkosnak, hogy végezzen volt férjével.

A nő 3500 dollárt (több, mint 1,2 millió forintot) adott át egy embernek azért, hogy megölje az exét. Abban egyeztek meg, hogy még ugyanennyit fizet a munka elvégzése után. Csakhogy aki átvette az előleget, nem valódi bérgyilkos volt, hanem az FBI munkatársa.

Russelt azonnal letartóztatták, és akár tíz év börtönre is ítélhetik. Súlyosbító körülmény, hogy állítólag nem ez volt az első eset, hogy bérgyilkost akart küldeni a volt férjére, akivel évek óta pereskedik közös gyerekeik felügyeleti jogáért.

Egy két évvel ezelőtti tárgyaláson a gyerekek jogi képviselője ugyan már állította, hogy Russel 2018-ban megpróbált felfogadni egy bérgyilkost, de a doktornő ügyvédje akkor koholmánynak nevezte a vádakat.

Ajánljuk még