logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor Szerbiában: Ésszerű gazdasági döntésekre van szükség

A szerb-magyar gazdasági együttműködés soha ilyen jól nem állt, a két ország számíthat egymásra – mondta Orbán Viktor Újvidéken, ahol Aleksandar Vucic szerb elnökkel megnyitotta a mezőgazdasági vásárt. Orbán Viktor úgy fogalmazott: az idei és a következő év hősei a mezőgazdászok lesznek, rajtuk múlik, hogy lesz-e kenyér az asztalon, lesz-e éhínség a világban, vagy képesek vagyunk ellátni az embereket. A miniszterelnök hangsúlyozta: a gazdaságban most ésszerű döntésekre van szükség – számoltak be róla az M1 Híradójában.

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Szerbiába utazott, ahol Aleksandar Vucic szerb államfővel közösen megnyitja a 89. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásárt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor és Aleksandar Vucic kétoldalú tárgyalást is folytatnak egymással Újvidéken – mondta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Hozzátette: a magyar kormányzati küldöttség tagja Lázár János építési és beruházási miniszterjelölt és Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára.

Ajánljuk még