logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Tűzcsaphoz kötözve várta a kutya, hogy valaki megmentse

| Szerző: hirado.hu
Egy tűzcsaphoz kötözve találták meg Baby Girlt, a hatéves kutyát. Mellette egy hátizsákban játékok és kutyaeledel hevert. A kutya gazdája üzenetet is hagyott kedvence megtalálójának.

Egy tűzcsaphoz kötözve találtak rá Baby Girlre, a hatéves kutya mellett a kedvenc játékait és eledelét is bekészítették egy hátizsákban. Egykori gazdája egy szívszorító üzenetet is mellékelt. „A cetlin az állt, hogy a kutya neve Baby Girl, és hogy a gazdája súlyos egészségügyi problémákkal küzd, ezért nem tudott tovább gondoskodni kedvencéről” – mondta Angela Speed, a wisconsini állami  állatmenhely-hálózat (WHS) szóvivője.

Egy járókelő, Kylie Rose Engelhart vette észre vasárnap a tűzcsaphoz kötött kutyust Wisconsinban. A nő kis ideig ott maradt a kutyánál, hátha érte jön valaki, de mivel hiába várt, végül úgy döntött, elviszi a Green Bay-i menhelyére – olvasható a Fox 13 News helyi hírcsatorna cikkében.

Baby Girl története nemcsak a szívszorító fotó miatt kapott figyelmet, amely vírusként terjedt el az interneten, hanem az állatmentő szervezet megható Facebook-bejegyzése és az alá érkező hozzászólások miatt is. A kommentelők ugyanis egyáltalán nem ítélték el a gazdáját. Sőt, többen azt írták, hogy már abból látszik, mennyire szerette a jószágot, hogy becsomagolta kedvenc játékait és eledelét is.

Ennek ellenére a menhely arra kér mindenkit, hogy ha már nem tud gondoskodni házi kedvencéről, vigye őt menhelyre, ne hagyja csak úgy az utcán.

Ajánljuk még