logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elhunyt a Csupasz Pisztoly legendás színésze

| Szerző: hirado.hu
Hetvenkilenc éves korában elhunyt Fred Ward, Hollywood egyik nagy karakterszínésze, akit a legtöbben a Csupasz pisztoly 33 1/3 Roccójaként, a Tremors – Ahová lépek, szörny terem Earljeként, az Oscar-díjas Az igazak Gus Grissomjaként, vagy a Rövidre vágva Stuartjaként ismertek.

Ward múlt vasárnap hunyt el, de az az életrajzírója, Ron Hofmann csak péntek este tette közzé a színész haláláról szóló közleményét. „Szomorúan tudatom, hogy búcsúzom a kiváló színésztől, Fred Wardtól, aki 2022. május 8-án, 79 éves korában hunyt el” – írta Hofmann a közleményben, amelyről többek közt a Daily Mail is beszámolt.

A lap megjegyzi, hogy a színész halálának okát nem közölték.

Ward az említettek mellett olyan filmekben tűnt még fel, mint például a Szökés Alcatrazból, A lápvidék harcosai, a Silkwood, a Különleges küldetés, a Titkos imádó, a Miami Blues, a Henry és June, a Viharszív, A játékos, a Bob Roberts, a Láncreakció, A velencei kurtizán, a Cool túra vagy a Mindenütt nő.

Antal Nimród is rendezte őt A szállítmányban, utolsó filmje pedig a 2013-as 2 kaliber volt.

A közlemény szerint a színész azt kívánta, hogy a nevében küldjenek pénzadományt a Bostoni Egyetem Krónikus Traumás Központjának.

Ajánljuk még