logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lángoló érzelmek: kimondta a boldogító igent, majd felgyújtotta magát az ifjú pár

| Szerző: hirado.hu
Egy friss amerikai házaspár úgy döntött, hogy látványos kilépővel távozik a menyegzőjéről. Az egymás kezét fogó szerelmesek ugyanis a kivonulás közbeni érzelmeket még „tüzesebbé” tették azzal, hogy felgyújtatták magukat.

 

A hollywoodi kaszkadőrpár, Ambyr Bambyr és Gabe Jessop múlt heten tartott esküvőjének csúcspontjáról három nappal ezelőtt töltött fel egy videót a TikTokra egy Russ Powell nevű lemezlovas és esküvői fotós.

Az amikor a kaszkadőrök házasodnak szöveggel ellátott videót eddig több mint 15 milliószor játszották le.

@djrusspowellAmbyr & Gabe met on set. Their wedding exit makes sparklers look boring 🔥♬ He’s a Pirate & Jack Sparrow (From “Pirates of the Caribbean”) – David Solís

Powell a felvétel alá kommentelve kihangsúlyozta, hogy mivel a házasok képzett profik voltak, ezért a mutatványt nem ajánlatos utánuk csinálni.

A videón a vendégek jókívánságai közepette a menyasszony egy lángoló virágcsokorral integet, egy ponton pedig a férje és az ő ruhája is felgyullad. A pár széles mosollyal az arcán sétál tovább métereken keresztül, letérdel a fűbe, az egyik beavatott pedig végül eloltja a tüzet egy tűzoltó készülék segítségével.

A produkció közben a nő és a férfi haja is lángra kapott, viszont a fotós egy kommentben minden aggódót megnyugtatott, hogy mindkettőjüknek

égésgátló zselé volt a hajára és az arcára kenve, a menyasszony fején pedig még paróka is volt.

A címlapfotón a lángoló házaspár. (Forrás: TikTok)

Ajánljuk még