logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A főzőműsor nyertese agyonverte 3 éves nevelt lányát – Megvan az ítélet!

| Szerző: hirado.hu
A dél-karolinai greenville-i esküdtszék bűnösnek találta Ariel Robinsont, az egyik főzőműskor korábbi nyertesét, aki agyonverte hároméves nevelt lányát – írja a The New York Post. 

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a 30 éves Robinsont és 35 éves férjét, Jerry Austin Robinsont hároméves nevelt lányuk, Victoria Tori Rose Smith halála miatt tartóztatták le. A nyomozás során kiderült, hogy a kislány tompa tárgy okozta sérülések következtében vesztette életét. Az ügyészek szerint a házaspár 2021. január 13-án verte halálra a gyereket.

Michael Ward Greenville megyei igazságügyi orvosszakértő vallomásában elmondta, hogy a kisgyermeket olyan erővel ütötték meg, hogy az erek megrepedtek, így a vér összegyűlt az izmokban és a zsírban, ami a halálához vezethetett.

Austin Robinson a múlt hónapban bűnösnek vallotta magát, így gyermekgyilkosságban való bűnrészességért ítéli majd el a bíróság.

A férj, keddi tanúvallomásában elmondta, hogy felesége gyakran dühös volt a gyerekre, többször előfordult, hogy övvel, vagy fakanállal verte meg.

Életfogytiglanra ítélték a főzőműsor versenyzőjét

Ariel Robinson tárgyalása a héten kezdődött, a tárgyalás harmadik napján Robinson jelezte a bírónőnek, hogy ő maga is a tanúskodni szeretne.

Ariel Robinson csütörtökön a tanúk padjára állt, azonban amikor megkérdezték tőle, milyen volt Victoriával élni, sírva fakadt. Az „Amerika legrosszabb szakácsai” 20. évadának győztese a 3 éves gyereket „tökéletes gyerekként” jellemezte, akivel elmondása szerint nagyon könnyen kijöttek.

Az esküdtszék csütörtökön körülbelül másfél órán át tanácskozott, mielőtt a négynapos tárgyalást követően ítéletet hozott. Robinsont életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték – jelentette a FOX Carolina.

Ajánljuk még