logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Barátai szeme láttára rántotta a mélybe a tinit az óriási krokodil

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Zimbabwe egyik folyójában fürdött a 13 éves Nomatter Raymond, amikor egy krokodil hatalmas robajjal tört elő a mélyből és magával rántotta a lányt a vízbe.

A 13 éves Nomatter Raymond csak néhány percre mártózott meg a zimbabwei Hunyani folyóban, amikor magával rántotta egy krokodil. Az áldozat barátai, Lynette Mazowe (14) és Angela Chiedza (12), akik a közelben horgásztak, szemtanúi voltak a tragédiának, és amikor észrevették, hogy mi történik, segítségért kiáltoztak.

Nomatter 8 éves húgával mosogatott a folyóban, majd ráparancsolt testvérére, hogy a tiszta edényekkel menjen vissza a mezőn lévő fészerbe, amíg ő fürdik egyet. Ezután történt a tragédia. A falu lakói azonnal a helyszínre siettek, és elkezdték keresni az eltűnt lányt.

A helyi rendőrfelügyelő elmondta, hogy a holttestet két nappal később találták meg a folyóban, hetven méterrel messzebb a támadás helyszínétől. Az orvosszakértő megállapította, hogy a lány derekán és hátán lévő mély sebek krokodilharapástól származnak, és hüvelykujj- és csuklótörést is szenvedett, miközben a gyilkos hüllővel küzdött – írja cikkében a Daily Star.

 

A zimbabwei kormány ígéretet tett a helyi lakosoknak, hogy lépéseket tesz a térség biztonságosabbá tétele érdekében.

Ajánljuk még