logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lángoló labdával gyújtotta fel játszótársát egy kisfiú

| Szerző: hirado.hu
Benzinnel meggyújtott teniszlabdával dobott meg egy kisfiú egy másik gyermeket az Egyesült Államokban. A gyerekek a kertben játszottak az eset idején, és most a hatóságok azt vizsgálják, hogy felügyelet nélkül maradtak-e.

Másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett egy connecticuti kisfiú, miután a szomszéd gyerek egy égő labdával arcon dobta – írta az NBC New York.

Vasárnap délután a hatéves Dominick Krankall bridgeporti házuk udvarán játszott húgával és több környékbeli gyerekkel. Dominick húga elmondta, hogy a másik kisfiú a telken található fészer mögé csalta testvérét, ahonnan Dominick egyszer csak sírva szaladt vissza, azt kiabálva, hogy felgyújtották.

A nyolcéves szomszéd gyerek benzint locsolt egy teniszlabdára, amit meggyújtott a fészerben talált öngyújtóval, és a lágnoló labdával megdobta Dominicket.

Súlyos égési sérülésekkel szállították a kisfiút kórházba, ahol megállapították, hogy az arcán másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

A hatóságok kedden közölték, hogy az esettel kapcsolatban vizsgálat indult, vádemelés eddig nem történt. Nyomoznak azzal kapcsolatban is, hogy a négy gyermek felügyelet nélkül maradt-e, és egyikük hogyan jutott hozzá a benzinhez és az öngyújtóhoz.

A megsérült kisfiú családja szerint nem ez az első eset, hogy a szomszéd gyerek bántalmazta Dominicket. Kishúga szerint a fiú két hónapja erősen nekilökte bátyját a falnak, de az ő édesanyja felügyelete alatt voltak, aki nem ismerte el, hogy a gyereke lökte meg Dominicket.

A család adománygyűjtést indított a kórházi költségek fedezésére.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még