logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiságyából rabolták el a háromhónapos kisbabát

| Szerző: hirado.hu
A rendőrség kedden megtalálta azt a háromhónapos kisbabát, akit hétfő délután egy ismeretlen férfi rabolt el egy családi házból a kaliforniai San Joséban. A rendőrség videófelvétel alapján nyomoz a tettes után, három gyanúsítottat őrizetbe vett.

 

A kis Brandon Alexis Cuellart több mint 20 órás keresőakció után élve és sértetlenül találták meg, majd kórházba szállították megfigyelésre.

A San José-i rendőrség közlése szerint a babahordozóban fekvő kisfiúra egy buszlimuzinban leltek rá a Mather Drive és az N. Jackson Avenue sarkán, körülbelül negyedórányira a háztól, amelyből elrabolták.

A járművet, amely a rablás idején a ház közelében parkolt, egy ismeretlen szemtanú szúrta ki a rendőrség által közzétett fotó alapján. A rendőrség az ügyben három személyt vett őrizetbe, egyikük a buszlimuzin tulajdonosa. A gyanúsítottak azonosítása még nem történt meg.

Brandon hétfő kora délután tűnt el a Cuellar család Elm Streeti házából. A kisfiúra a nagymamája vigyázott, éppen a konyhában volt, amikor a tettes besurrant a hálószobába és elvitte Brandont.

A San Jose-i rendőrség még aznap egy videót is közzétett az emberrablásról. A felvételen jól látható, amint egy férfi egy fehér lepedővel letakart babahordozóval sétál az utcán. Brandon édesanyja később elmondta, hogy a hordozó nem a családé, a felvételen látható férfit pedig nem ismeri.

„Megállapítottuk, hogy mivel az elkövető babahordozót vitt magával a bűncselekmény elkövetéséhez, az emberrablás nem lehetett spontán, előre megtervezettnek kellett lennie” – közölte kedden Christian Camarillo őrmester, a San Jose-i rendőrség szóvivője, aki hozzátette, hogy a nyomozás az ügyben még tart, újabb részletekkel pedig csak a gyanúsítottak azonosítása után számol majd be.

A címlapfotó illusztráció. (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még