logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Leszúrta kutyáit, hogy megmentse egyéves kislánya életét

| Szerző: hirado.hu
Egy kétgyermekes édesanya halálos sebet ejtett pitbulljain, hogy megmentse egyéves gyermeke életét. A kutyák akkor kezdtek el nyugtalankodni, amikor a kislány hirtelen elsírta magát.

Saját kutyáival kellett végeznie egy kaliforniai édesanyának, miután azok egyéves kislányára támadtak. A két kutya akkor rontott rá a karon ülőre, amikor az hirtelen sírni kezdett.

A támadásban a kislány súlyosan megsérült, harapásnyomok borították az egész testét és még a csípője is eltört. Miközben az anya védeni próbálta gyermekét, a kutyák őt is megtámadták, egyenesen nekiestek a nő arcának.

A kislány nagymamája, Margaret Ann Morales elmondta, hogy épp az ágyában feküdt, amikor fülsértő sikoltozásra lett figyelmes.

„Bementem a konyhába, és ekkor megláttam a lányaimat és a fiamat, ahogy földön fekve próbálják lerángatni a kutyákat az unokámról” – mesélte a nagymama zokogva. „Odarohantam és bedugtam a kezemet az egyik kutya szájába, hogy az végre eleressze az unokám lábát” – tette hozzá.

Miután a négy felnőtt minden erejét bevetve se tudta lenyugtatni az állatokat, az édesanya kést ragadott és mindkét kutyáját leszúrta.

A támadás után a családot azonnal kórházba szállították.

A kutyákat kölyökkoruk óta nevelte a család, és körülbelül három és fél évesek voltak – számolt be róla a New York Post.

Ajánljuk még