logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sikolyokat és lövéseket hallottak a szomszédok – megsérült egy tizenéves lány

| Szerző: hirado.hu
Lövöldözés hangjára ébredtek Délkelet-London lakói szombat a kora hajnalban. Egy ismeretlen tettes többször is elsütötte fegyverét, megsebesítve egy tinédzsert.

Szombat hajnalban meglőttek egy tizenéves lányt Lewishamben, London délkeleti részén – tájékoztatott a DailyMail.

A rendőrök hajnali három óra után érkeztek a helyszínre, ahol egy tinédzsert találtak lőtt sérüléssel. A sebesült lányt kórházba szállították, nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Az egyik szomszéd elmondta, hogy éppen hazaért a munkahelyéről, amikor kiabálást és sikoltozást hallott, ezért kinézett az ablakon, ahol többen is futottak, miközben legalább öt lövést hallott.

Egy másik lakó a lövések hangjára ébredt: „Felébredtem a lövöldözésre, körülbelül öt lövés dördülhetett el, majd egy lány felsikoltott” – mondta Ryan Whitaker helyi lakos.

A rendőrség közölte, hogy szombat hajnalban, röviddel 3 óra után érkezett hozzájuk bejelentés a lövöldözésről. Egy tizenéves lány a karján sebesült meg, őt kórházba szállították. A vizsgálat zajlik, a helyszínen számos töltényhüvelyt találtak, amit szakértői vizsgálatra küldtek, letartóztatás eddig nem történt.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még