logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Segítséget kért a rendőröktől az apa, majd lemészárolta családját

| Szerző: hirado.hu
Egy észak-karolinai család órákkal azelőtt látogatott el a rendőrségre, hogy az apa meggyilkolta barátnőjét és két kisgyermeküket, majd felgyújtotta a házukat és öngyilkos lett.

A 26 éves Aschod Ewing-Meeks április 18-án, családjával együtt a Davie megyei seriff hivatalba ment, hogy a helyi seriff-helyettessel beszélhessen, de miután nem volt hajlandó elárulni ottléte okát, csak az adatait vették fel a recepción.

„Körülbelül két órával később halálos lövést adott le barátnőjére, a 26 éves Ashton Brownra és gyermekeikre, a 4 éves Bellára és a 8 hónapos Brixxre”

– közölte JD Hartman seriff a múlt heti sajtótájékoztatón.

„Meeks ezután felgyújtotta házukat, majd magával is végzett” – tette hozzá a seriff. „Nagyon ködösen fogalmaztak arról, hogy mit akarnak” – mondta Hartman Ewing-Meekről és Brownról.

Miután felvették az elérhetőségüket, a család kisétált a rendőrségről.

Ezután nem sokkal Brown még az autóból felhívta a rendőrséget, és kérte, hogy családja biztonsága érdekében beszélhessen valakivel az őrsön. Tíz perccel később egy rendőr hívta vissza az anyát, aki átadta barátjának a telefont. A férfi elmondta, hogy szerinte valaki követi őket, de Hartman elmondása szerint már nem volt hajlandó visszamenni a rendőrségre vagy elárulni pontos tartózkodási helyét.

Délután 2 óra körül az autófeljárón egy szomszéd látta veszekedni a házaspárt, majd tizenöt perccel később értesítették a tűzoltókat, hogy a házuk lángokban áll. Később a leégett romok között találták meg a holttesteket.

„Sok mindent láttam már 30 év alatt, de ehhez foghatót soha” – mondta Hartman. A rendőrség beszámolója szerint, a tüzet a férfi elterelésként gyújthatta, azonban a törvényszéki boncolásból egyértelműen megállapítható, hogy az áldozatok lőtt sebeik miatt véreztek el.

A címlapfotó illusztráció.

 

 

Ajánljuk még