logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Döbbenten állnak a bécsiek a szupermarket üres polcai előtt

| Szerző: hirado.hu
Lehetséges, hogy az ukrán válság miatt máris áruhiány van egyes bécsi szupermarketekben? – teszik fel a kérdést a Heute.at hírportál cikkében. Az osztrák napilap online kiadása egy olvasói fotó, illetve leírás alapján az ürességtől kongó hűtőpolcokról számolt be hétfőn.

 

Olvasónk szombaton bevásárolni indult Simmering városrészben, de csak üres polcokat talált – írja a Heute.at.

Amikor az olvasói fotót beküldő fiatal férfi a szokásos hétvégi bevásárlását szerette volna intézni egy diszkont áruházban a bécsi Leberstrassén,

„elborzadva tapasztalta”, hogy az alapvető hűtött termékek, mint a tej, a vaj, a sajt vagy a joghurt mind egy cseppig elfogyott. Vagy ki sem pakolták a polcokra az árut.

„Sajnos jelenleg nem áll módunkban hűtött árut kínálni” – írták ki a boltban kis papírlapokra.

A Heute szerkesztője megjegyzi: „Hogy az éhes emberek mindent felvásároltak-e a boltban, vagy már az ukrajnai háború és az infláció miatti ellátási hiány sújtja az üzletet, egyelőre nem tudni”.

Frissítés: Cikkünk megjelenése után frissült a Heute anyaga, amiből kiderül, hogy az üres polcokat technikai hiba okozta.

Egy technikai probléma miatt a hűtőberendezések meghibásodtak az üzletben, ezért a termékeket a javítás idejére a raktárba vitték – közölte a lap az áruházlánc sajtószóvivőjére hivatkozva.

Címlapfotó forrása: Heute.at (Twitter)

Ajánljuk még