logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Gyakran flörtölt kedvenc kávézójában a magyar édesanya gyilkosa

| Szerző: hirado.hu
Letartóztatása napján egy mexikói étterembe ment G. Orsolya gyilkosa, David Bonola. Az étterem személyzete szerint semmi különöset nem vettek észre a férfin, ugyanúgy viselkedett, mint szokott.

 

David Bonola letartóztatása előtt néhány órával egy mexikói étteremben tartózkodott, ahol állítólag törzsvendég volt – írta a DailyMail.

A Chipotle nevű kis étterem egyik dolgozója szerint elkérte a mosdó kódját, majd egy pohár vizet, ugyanúgy viselkedett, mint általában. A személyzet szerint mindenki kedvelte a férfit, mindig tisztelettudó, érdeklődő volt. Az étterem vezetője szerint Bonola az elmúlt három évben törzsvendéggé vált, népszerű, közvetlen férfi volt.

Az étteremmel szemben egy kávézó áll, ahova szintén többször betért Bonola, ám a kávézó dolgozói szerint többször is az illendőség határait súrolva próbált flörtölni.

Bonola szerda délután fél kettő körül ment be az étterembe, aznap este vette őrizetbe a rendőrség. A kihallgatás során bevallotta G. Orsolya meggyilkolását.

Kapcsolódó tartalom

Ahogy arról a hirado.hu korábban már beszámolt Bonola április 16-án hajnali egy óra körül csaknem 60 késszúrással ölte meg áldozatát, majd holttestét egy sporttáskába rejtette, amit a földön húzva, kivitt az utcára és otthagyta.

A térfigyelő kamerák néhány órával a gyilkosság után rögzítették, hogy Bonola a 114. utcán sétál a Richmond Hill-i lakása közelében, a bal kezén kötéssel.

A sajtóinformációk szerint Bonola szombaton bement egy orvosi rendelőbe a kezén található vágások miatt, ám beutalták a Bellevue kórházba, mert a vágások túl mélyek voltak.

A kihallgatás során Bonola bevallotta, hogy megölte G. Orsolyát az áldozat otthonában. Tényszerűen elmondta a gyilkosság részleteit, majd állítólag megevett egy krémsajtos bagelt, mintha mi sem történt volna. A névtelenséget kérő rendőrségi forrás szerint minden kérdésre alapos választ adott, mindvégig nagyon tárgyilagos maradt, nem kért ügyvédet sem.

A kihallgatás után Bonolát gyilkossággal és fegyverbirtoklással vádolták meg, és óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon.

Címlapfotó: a térfigyelő kamerák felvételén áll a gyilkos, kezében a sporttáska, amiben később az áldozat holttestét megtalálták (Fotó: Twitter)

Ajánljuk még