logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Illegális bevándorlóként élhetett New York-ban G. Orsolya gyilkosa

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A gyilkosságot beismerő David Bonola feltehetően a bevándorlási törvényeket megsértve élt az Egyesült Államokban.

A magyar származású queensi G. Orsolya gyilkosa illegálisan tartózkodott az Egyesült Államokban – írta a New York Post.

A 44 éves David Bonola mexikói állampolgár, körülbelül 21 évvel ezelőtt érkezett az Egyesült Államokba és a bevándorlási törvényeket megsértve élhetett New Yorkban. A hatóságok Bonola pontos tartózkodási státuszáról nem nyilatkoztak.

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal azonban megerősítette: őrizetbe vételi kérelmet nyújtottak be, hogy eldönthessék, hogy a férfit kitoloncolás miatt szövetségi őrizetbe vegyék-e.

Ahogy arról a hirado.hu már korábban beszámolt, csütörtökön G. Orsolya április 16-i meggyilkolásával vádolt David Bonola a queensi büntetőbíróságon bevallotta a gyilkosságot.

Kapcsolódó tartalom

A férfit csütörtök este letartóztatták, óvadék ellenében sem engedik szabadlábra. Bonola 25 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat.

Címlapfotó: a térfigyelő kamerák felvételén a gyilkos, kezében a sporttáska, amiben később az áldozat holttestét megtalálták (Fotó: Twitter)

Ajánljuk még