logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Önkiszolgáló autómosó végzett a felelőtlen sofőrrel

| Szerző: hirado.hu
Péntek este az Egyesült Államokban halálos balesetet szenvedett egy középkorú férfi, miután a helyi önkiszolgáló autómosóban kiszállt a járművéből és beszorult a tisztító gépek közé. A kiérkező hatóságok próbálták megmenteni az életét, azonban a kórházban halottnak nyilvánították.

Szörnyet halt egy 56 éves férfi a kaliforniai Escondidóban, miután egy autómosóban kiszállt az autójából és beszorult a gépek közé – írta az Independent.

A rendőrség közölte, hogy a központjukba péntek este érkezett a segélyhívás, hogy magatehetetlenül találtak egy férfit Escondido egyik nonstop automata autómosójában. A kiérkező hatóságok a férfit az autója és a mosóban működő egyik gépezet közé teljesen beszorulva találták. Kiszabadították és azonnal megkezdték az újraélesztést, amit a kiérkező mentőszolgálat folytatott. A férfit kórházba szállították, ahol azonban később halottnak nyilvánították.

A biztonsági felvételek vizsgálata után a hatóságok elmondták, hogy a férfi egyelőre ismeretlen okból kiszállt a gépjárműből, az azonban lassan előre gurult, és odaszorította az áldozatot az egyik géphez.

Az érintett autómosó önkiszolgáló, ugyanakkor automata is, amely 24 órán át tart nyitva. A mosás menetét a sofőr irányítja, akinek az autóban ülve kell követnie a felvillanó mehet és állj jelzéseket.

Az autómosóban található vészjelző a baleset után riasztott, ám legalább fél órán át szólt, mielőtt egy ügyfél arra járt, és megnézte, hogy mi történt.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még