logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mike Tyson leütötte utastársát a repülőn, videóra vették

| Szerző: hirado.hu
Mike Tyson szerda este San Franciscóból Miamiba tartott egy repülőn, amikor az út során a mögötte ülő utas folyamatosan zaklatta. Az egykori nehézsúlyú bokszvilágbajnok egy nyilvánosságra került videó szerint többször is megütötte az ittas férfit.

A TMZ oldalán megjelent, egyik utas által rögzített videón már csak a verekedés jelenetei látszódnak. Tyson több jól irányzott ütést is bevitt.

A beszámolók szerint az 55 éves sportoló mögött ülő, alkoholos befolyásolás alatt álló fiatalember folyamatosan bosszantotta, a fülébe duruzsolt. Felszálláskor még egy közös szelfit is készített vele.

Szemtanúk szerint a felszólítás ellenére az ittas férfi folytatta akcióját, mire Tyson ezt megelégelte és bevitt neki néhány komolyabb ütést.

A férfi kisebb sérüléseket szerzett homlokán. Mindketten elhagyták a fedélzetet. A férfi panaszt tett a rendőrségen, amely nem kommentálta az ügyet, ahogyan Tyson menedzsmentje sem.

A TMZ később Miamiban elérte a kannabisz konferenciára érkező Tysont, akit látszólag nem viselt meg az incidens. Mosolyogva állt be a szefliző rajongói közé közös fényképre.

Az egykori nehézsúlyú világbajnokot korábban hat évre ítélték nemi erőszak vádjával, de ebből csak három évet töltött le.

 

 

Ajánljuk még