logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Beismerő vallomást tett a magyar származású családanya gyilkosa

| Szerző: hirado.hu
Bevallotta a magyar származású G. Orsolya meggyilkolását csütörtökön a queensi büntetőbíróságon David Bonola. A férfi 25 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat.

 

A 44 éves Bonola az elmúlt két évben G. Orsolya családjánál dolgozott szerelőként, ezalatt közeli kapcsolatba került az 51 éves nővel. A vádlott vallomásában azt állítja, hogy G. Orsolyával a kapcsolata, amely áprilisig tartott, a végére eléggé viharossá vált.

Kapcsolódó tartalom

Az ügyész a vallomás alapján a bíróságon elmondta, hogy Bonola szombat hajnalban ment el G. Orsolya házába a queensi Forest Hills-ben, hogy meggyőzze a nőt korábbi románcuk újrakezdéséről.

Kiderült, hogy a nő nyitott ajtót a férfinak, majd miután értesült a szándékairól, többször is megkérte, hogy távozzon, de Bonola hirtelen felindulásból konyhakést ragadott és végzett vele. Ezután a nő egyik fiának sporttáskájába gyömöszölte a holttestet, majd a háztól pár száz méteren át vonszolta azt, míg végül a nyílt utcán hagyta.

Bonola ügyvédje a bíróságon azt kérte, hogy védencét helyezzék megfigyelés alá a börtönben, mivel a fennáll a veszélye annak, hogy öngyilkosságot kísérel meg. Az ügyész elfogadta a kérést.

A vádlottnak április 26-án kell ismét a bíróság elé állnia. A férfit gyilkossággal és fegyverbirtoklással is vádolják, elítélése esetén pedig akár 25 évtől életfogytig tartó börtönbüntetést is kaphat.

A címlapfotón David Bonola rendőri kíséretben. (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még