logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Őrizetbe vették a magyar családanya feltételezett gyilkosát

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A New York-i rendőrség csütörtök reggel letartóztatott egy férfit a pár nappal ezelőtt a queensi házában hidegvérrel meggyilkolt magyar származású G. Orsolya ügyében. Mint kiderült, korábban szorosabb kapcsolatban állhatott a gyanúsítottal.

 

A 44 éves David Bonolát azután vette őrizetbe a rendőrség, hogy szerdán az áldozat otthona előtti szemetesben egy pár véres csizmát talált, amelyről kiderült, korábban a család alkalmazásában álló személyhez köthető – írta a New York Post.

A nyomozók DNS-vizsgálatot végeztettek el a csizmákon, és az analízis végül megállapította, hogy Bonolához köthetők. A férfi azt is tudta, hol tart a család pótkulcsot a házhoz, mivel mint kiderült, viszonya volt az áldozattal. Bonola büntetlen előéletű.

Kapcsolódó tartalom

Az 51 éves G. Orsolya péntek este a barátaival egy előadáson vett részt a Lincoln Centerben, majd a házukhoz közeli bárban töltött el kevesebb mint egy órát. A hely tulajdonosa azt mondta, hogy a nő a szokásos koktélját itta meg, egyedül érkezett és egyedül ment el.

Bonola nem sokkal a hazaérkezése után ölhette meg a nőt a ház pincéjében, miközben az áldozat 13 éves fia az emeleten aludt. A házban nem volt betörésre utaló jel, így már akkor feltételezhető volt, hogy a gyilkos tudta, hogyan juthat be észrevétlenül a házba.

Kapcsolódó tartalom

Miután a tettes végzett a nővel, a holttestét egy sporttáskába rejtette, azt pedig a queens-i Forest Hills egyik népszerű sétálóutcájánál hagyta, majd az áldozat telefonjáról rémisztő üzenetet küldött a férjnek: „A családod következik.”

A nyomozás az ügyben még nem zárult le, a rendőrség 3500 dolláros (körülbelül 1,2 millió forint) jutalmat ajánlott fel az elkövetővel kapcsolatos minél részletesebb információkért.

A címlapfotón a gyilkosság helyszíne. (Forrás: Twitter).

Ajánljuk még