logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sokkoló felvételen, ahogy a metró maga alá gyűri az eszméletét vesztett nőt

| Szerző: hirado.hu
Buenos Airesben az állomásra beérkező metrószerelvény alá zuhant egy fiatal nő, akinek leesett a vérnyomása és elájult. A többi utas azonnal a segítségére sieett, és csodával határos módon épségben kimentették.

Az argentin fővárosban működő földalatti Independence állomásán várakozás közben elájult egy nő és az éppen beérkező szerelvény alá zuhant – írta a New York Post.

Az állomás biztonsági kamerája rögzítette a jelenetet, amin látszik, hogy a fiatal nő meg-megbotlik, mintha elvesztené az egyensúlyát a russzullét miatt, majd bezuhan az éppen érkező metrószerelvény és a peron közötti szűk résbe.

Miután a szerelvény megállt, három férfi azonnal a segítségére sietett, egyikük beugrott a két kocsi közé és épségben kiemelte a hölgyet. A megrázó balesetet szenvedett nőt további vizsgálatok céljából kórházba szállították.

„Hirtelen leesett a vérnyomáson és elájultam. Az előttem elhaladó személyt szerettem volna figyelmeztetni, de ezután semmire sem emlékszem, még arra a pillanatra sem, amikor a szerelvény alá zuhantam. Fogalmam sincs, hogyan élhettem ezt túl”

– mondta Candela.

A hihetetlen esetnek többen is szemtanúi voltak, az egyik utas szerint valóságos csoda történt, hozzátéve, hogy szerencsére az ijedtség nagyobb volt, mint a valós baj.

Ajánljuk még