logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Két fal közé szorulva lelte halálát a két éve eltűnt férfi

| Szerző: hirado.hu
Bomló holttestre bukkantak egy 2005-ben bezárt kongresszusi központban, az Egyesült Államokban.

A kaliforniai Oakland kongresszusi központjában egy már erősen bomlásnak indult holttestet találtak – írta a Fox News.

Az épület 2005 óta zárva tart, a férfi maradványait idén március elején találták meg két egymáshoz közeli fal közé beékelődve. A szűk nyílásba szorult férfit Joseph Edward Mejica néven azonosították. A 42 éves Mejica hajléktalanként élt, eltűnését 2020 augusztusában jelentették be.

„Valószínű, hogy az áldozat egy magasabb helyről leesett és beszorult a két fal közötti kis nyílásba. A holttesten előrehaladott bomlás jelei mutatkoztak” – közölte a halottkém. A szakértő a férfit a bokacsontjában található lemez sorozatszáma alapján azonosította, ami egyezett a városi kórház egyik feljegyzésével, ahol közel két évtizede megműtötték a férfit.

Mejica anyja még az azonosítás előtt kapcsolatba lépett a halottkémmel, attól tartva, hogy a fiát találták meg. Elmondta, hogy Mejica többször is próbált rézdrótokat lopni különböző építkezésekről, hogy eladja azokat.

A rendőrség tájékoztatása szerint a halálesettel kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a nyomozás kiderítette, hogy a férfi eltűnése előtt gyakran lakott a környékbeli hajléktalanszállókon.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még