logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Izgalom a háztetők fölött – kényszerleszállást hajtott végre egy hőlégballon – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Tizenkét utassal a fedélzetén kényszerleszállást hajtott végre egy hőlégballon az ausztráliai Melbourne egyik külvárosában, Elwoodban. A lakóházak közötti nem tervezett kalandot mindenki sértetlenül megúszta.

Kényszerleszállást hajtott végre egy 12 utast szállító hőlégballon szerda reggel Melbourne déli részén – számolt be az ausztrál Channel 9 televízió hírportálja, a Nine News.

A hőlégballon Elwood városrész egyik utcájában, a lakóházak között ért földet, és csodával határos módon senki sem sérült meg.

A hőlégballon 27 éves vezetője, Nick Brow a Channel 9-nak elmondta, hogy a baleset vélhetően egy gázszelep meghibásodása miatt történt, emiatt a ballon sok hőt veszített és nehezen irányíthatatóvá vált.

„Nagyon ijesztő látvány volt, úgy tűnt, mintha a tengerpartra akart volna eljutni, de ez nem sikerült” – mondta egy szemtanú, aki éppen a kutyáját sétáltatta a baleset idején.

Az ausztrál közlekedésbiztonsági hivatal nyomozást indított az ügyben, a légi járművet elszállították, jelenleg szakértői vizsgálják.

Ajánljuk még