logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bőröndbe gyömöszölve találták meg az ötéves kisfiú testét

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Gombagyűjtés közben egy kisfiú holttestére bukkantak egy bőröndben szombaton az Egyesült Államokban.

Egy feltehetően 5 év körüli kisfiú holttestére bukkant egy túrázó gombászás közben egy indianai erdőben szombat este.

A rendőrség kedden közölte, hogy a holttest egy zárt, kemény borítású bőröndbe volt rejtve. Carey Huls őrmester elmondta, hogy a rendőrségi nyomozás első számú célja a gyermek azonosítása.

A hatóságok a holttest pontos megtalálásának helyét nem hozták nyilvánosságra, annyit azonban közöltek, hogy az erdő széli úttól nem messze találtak rá.

Az Indiana állami rendőrséghez eddig nem érkezett bejelentés olyan gyermekről, akinek a személyleírása illene a szombaton megtalált kisfiúéra. A nyomozók a boncolási adatok alapján úgy vélik, hogy a fiú a múlt héten halhatott meg és körülbelül 5 éves volt. A halál okát eddig nem erősítették meg, a hatóságok még várnak a boncolási jelentés eredményeire.

„Nem zárunk ki senkit a nyomozásból, és megvizsgálunk minden olyan információt, ami beérkezik a hivatalhoz és választ adhat a kérdéseinkre” – szögezte le Huls.

Az indianai rendőrségnek az eltűnt gyermekek nemzeti központjának szakértői is segítenek a nyomozásban. A lakosság számára létrehoztak egy közvetlen vonalat azok számára, akik releváns információkkal tudnak szolgálni a fiúval kapcsolatban. A forródrótra már több mint 200 hívás érkezett, de egyelőre egyik sem vezetett eredményre.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még