logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hatvanszor szúrták le a magyar anyát, mielőtt gyilkosa a sporttáskába rejtette a holttestet

| Szerző: hirado.hu
Több tucatszor megkéselték G. Orsolyát, akinek holttestére szombat reggel bukkantak rá egy sporttáskába rejtve. A rendőrség szerint a nő ismerhette támadóját, aki üzenetben az egész családot megfenyegette.

 

A New Yorkban meggyilkolt magyar származású nőt csaknem hatvanszorszor megkéselték, mielőtt holttestét egy sporttáskába rejtették – mondták el a hatóságok a New York Post információi szerint.

A boncolási jegyzőkönyv szerint az 51 éves G. Orsolya mintegy 60 késszúrást szenvedett el a nyakán, a törzsén és a bal karján. A szúrt sebek az áldozat nyaki ütőerén és a légcsövén is komoly sérüléseket okoztak.

Ahogy arról a hirado.hu már korábban beszámolt az 51 éves áldozat holttestére szombat reggel talált rá egy férfi, aki a New York-i Queens egyik előkelő lakónegyedében, Forest Hillsben a Juno utcán sétáltatta a kutyáit.

A környéken található térfigyelő kamerák felvételeit átnézte a rendőrség, amely szerint szombaton hajnali 4:30 körül valaki egy sporttáskát húz maga után a földön, amelyben később megtalálták a holttestet. A táskából kicsöpögő vérnyomok a magyar édesanya házáig vezették a nyomozókat. A gyanúsítottat egyelőre nem sikerült azonosítani.

A házukban csak a nő 13 éves fia tartózkodott, őt kihallgatták majd elengedték. Orsolya férje Howard Klein üzletember a pár 17 éves fiával Portlandben tartózkodott.

A hatóságok korábban közölték, hogy az áldozat otthonában nem találtak erőszakos behatolásra utaló jeleket, ebből pedig arra következtettek, hogy az áldozat ismerhette támadóját.

A támadó fenyegető üzenetet küldött Orsolya férjének, melyben az egész családot megfenyegette.

Címlapfotó: a térfigyelő kamerák felvételén áll a feltételezett gyilkos, kezében a sporttáska, amiben később az áldozat holttestét megtalálták (Fotó: Twitter).

Ajánljuk még