logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Üzenetet küldött a férjnek a gyilkos, miután sporttáskába rejtette a magyar családanya holttestét

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az 51 éves G. Orsolya holttestére szombat reggel talált rá egy férfi, aki a New York-i Queens egyik előkelő lakónegyedében, Forest Hillsben a Juno utcán sétáltatta a kutyáit. A tettes, illetve az indíték egyelőre nem ismert, azonban a rendőrség több szomszédot kihallgatott, valamint megkapta a térfigyelő kamerák felvételeit, melyen egy ismeretlen kapucnis férfi látható.

 

„Rejtély”mondta a New York-i rendőrség egyik tisztviselője a The New York Postnak vasárnap. „Most össze kell gyűjteni mindazt, amit aznap csinált, és ahol járt.”

„Láttam őt pénteken a hátsó udvarában” – emlékezett vissza John Blankson. A szomszéd elmondta, az édesanya sok időt töltött az udvaron, sokszor sétáltatta a család kutyáját. A lakó elmondása szerint szombaton reggel furcsállta, hogy egy ideje már nem látta a nőt, és nem hallja a kutyát.

Egy forrás a New York Postnak elmondta, hogy a G. Orsolya a péntek estéjét a barátaival töltötte. „Ismerte azokat az embereket, akikkel aznap este volt, de ki kell derítenünk, vajon találkozott-e valami titokzatos idegennel az út során” – közölték a hatóságok, hozzátéve, hogy folyamatban van a térfigyelő kamerák felvételeinek begyűjtése azokról a helyekről is, ahol aznap este járt a nő.

Kapcsolódó tartalom

Információk szerint G. Orsolya éjfél előtt ért haza, majd azt mondta a kisebbik fiának, hogy elmegy tévézni. Nem sokkal később megérkezett a házhoz a gyilkosa. A nyomozók nem találtak betörésre utaló jeleket a háznál, ebből arra következtetnek, hogy a gyanúsított ismerte áldozatát.

Hozzátették, hogy a férfi az éjszaka során megölhette a nőt a pincében, beletette egy sporttáskába, majd a queens-i Forest Hills népszerű sétálóutcájánál hagyta a holttestet. Ezután állítólag hozzáfért az áldozat telefonjához, és fenyegető üzenetet küldött a férjének: „A családod következik” – közölte a Daily Mail.

A New York-i rendőrség egyik tisztviselője elmondta, szombaton kora reggel fél öt körül látható a térfigyelő kamerák felvételein, ahogy valaki egy nagy táskát húz maga után. A felvételen egy kapucnis férfi látható.

A rendőrség a megtalált táskától követte a vérnyomokat, majd eljutottak G. Orsolya házáig, ahol legfelső emeleten csak a nő 13 éves fia tartózkodott – közölték a hatóságok.

A fiút bilincsben vitték el kihallgatásra, azonban megállapították, hogy nem tudott a bűncselekményről. A fiút ezt követően szabadon engedték, bár azt nem tudni, kinek a felügyelete alatt.

Az áldozat férje, Howard Klein üzletember 17 éves fiukkal a gyilkosság idején állítólag Portlandben tartózkodott. Klein szombaton azt mondta a The Postnak, hogy már úton vannak hazafelé, közben többször is hangoztatta, hogy a családja élete forog kockán.

Információk szerint nem ez az első rendőrségi ügye a családnak. Klein 2020. május 29-én jelentette a felesége eltűnését, majd később azt mondta a rendőröknek, hogy megtalálták a nőt. A források szerint a pár idősebb fia is eltűnt 2004-ben, de később őt is megtalálták.

Klein és az idősebbik fiú vasárnap értek haza, de azt egyelőre nem tudni, hogy a rendőrség kihallgatta-e őket. Letartóztatás nem történt még az ügyben, a nyomozás továbbra is zajlik.

Ajánljuk még