logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egyre több a kérdőjel: sporttáskában találták meg a magyar származású nő holttestét New Yorkban

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Az általában csendes, előkelő Queens negyed népszerű sétálóutcája közelében történt hátborzongató eset mindenkit sokkolt.

Hátborzongató eseményekkel indult a húsvéti hétvége a New York-i Queens egyik előkelő lakónegyedében, Forest Hills-ben, ahol szombat hajnalban a magyar származású G. Orsolya holttestét találták meg egy sporttáskába rejtve – írja a The New York Post.

A táskát egy kutyáit sétáltató férfi találta meg, a kutyák a sporttáska felé húzták a gazdájukat, nem akartak onnan mozdulni. A férfi a New York Postnak elmondta, kíváncsiságból kinyitotta a táskát, és ekkor pillantotta meg a nő élettelen testét. Először arra gondolt, hogy egy összetört próbababa lehet a táskában, amit valaki ott hagyott az út mentén. A férfi, amint meglátta a vérnyomokat a táska közelében, értesítette a rendőrséget. A férfi ekkor jött rá, hogy egy ember élettelen teste van a táskában.

A New York Post értesülései szerint a nő férjével és két fiával a helyszíntől mindössze néhány száz méterre lakott. A holttest megtalálása után a fiatalabb, 13 éves fiút bilincsben vitték el a rendőrök, később elengedték. A férj, valamint idősebbik fiuk állítólag éppen a reptérről tartottak hazafelé.

A lap értesülései szerint a környék teljesen be van kamerázva, így hamar kiderülhet, hogy ki a tettes. Hírek szerint az áldozat férjének és egyik fiának is köze lehet az ügyhöz.

 

Ajánljuk még