logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sokkoló felvételen a vidámparki körhinta szervizajtaja alá szorult dolgozó

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Megrázó felvétel készült a pénteki esetről, amikor egy floridai vásáron felállított körhinta fém lapjai közé szorult egy dolgozó. A férfi csodával határos módon túlélte a balesetet, középsúlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egy vidámparki dolgozó deréktól lefelé egy körhinta szervizajtaja közé szorult péntek este Floridában – írta a New York Post.

A megrázó esetről felvétel is készült, amelyen látható, hogy a dolgozó deréktól lefelé teljesen beszorult. A 28 éves Davontai Lee a floridai Green Cove Springsben megrendezett vásáron dolgozott menetkezelőként. A férfi az egyik vendégnek próbálta visszaszerezni egy elejtett tárgyat, ekkor még állt a körhinta.

A szerkezet azonban elindult, a férfi pedig beszorult. A szemtanúk próbálták kiszabadítani, azonban nem jártak sikerrel.

Lee tizenöt perc után szabadult ki, akit az időközben kiérkező mentőszolgálat kórházba szállított. A férfi középsúlyos sérüléseket szenvedett, továbbra is kórházban ápolják.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még