logo

Műsorújság

Rendkívüli

Bombafenyegetés miatt riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lövöldözés egy középiskolában – diáktársát lőtte meg a tinédzser

| Szerző: hirado.hu
A pennsylvaniai Erie egyik középiskolájában kedden délelőtt lövöldözés történt, egy ember megsérült – közölték a hatóságok.

A középiskola közleménye szerint nem sokkal 9 óra után több lövést adtak le az az intézményben. Egy diákot meglőttek, kórházba szállították, azonban szerencsére állapota stabil – írja az NBC News. 

 

A lövöldözést követő sajtótájékoztatón Michael Nolan, az erie rendőrfőnök-helyettes elmondta: „Azonosítottuk a gyanúsítottat, és konzultáltunk a kerületi ügyészséggel, és az iskolai körzettel.”

Nolan továbbá elmondta, a nyomozók felvették a kapcsolatot a gyanúsított családjával. Kiderült, hogy a lövöldöző és az áldozat ismerik egymást, így azt gyanítják, hogy a támadás nem volt véletlen.

Egy gyanúsítottként azonosított diák szerdán feladta magát a rendőrségen – közölte az erie rendőrkapitányság a Twitteren. Kilétét nem hozták nyilvánosságra, ugyanis a gyanúsított 15 évnél fiatalabb.

A személy ellen vádemelés megtörtént – közölte kedden Mike Nolan.

Az Erie gimnázium a történtek miatt a hét végéig zárva tart, a jövő héttől pedig a tavaszi szünet kezdődik. Az iskolarendszer jelenleg egy átfogó terven dolgozik, hogy minden diák és dolgzó biztonságosan visszatérhessen az iskolába.

 

Ajánljuk még