logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hátborzongató szörny keltett riadalmat a strandon

| Szerző: hirado.hu
Döbbenten nézték a strandolók a sydney-i tengerparton, amikor egy fura tengeri lénnyel találták szembe magukat, különös fogakkal és óriás, kifordult ajkakkal.

A sydney-i Bondi Beachen zavartalanul sétálgattak az emberek, amikor egy misztikus élőlény sodródott ki a partra. Viszolyogva, de mégis kíváncsian vették körbe az állatot. Sokan azt gondolták, hogy cápa lehet.

Egy helyi lakos, Drew találta meg a tengeri „fenevadat” reggeli sétája közben. Elmesélte, hogy húsz éve él Bondiban, de még soha nem látott ehhez hasonlót.

„A lénynek olyan furcsa ajkai voltak, mintha plasztikai sebésznél járt volna és túl nagyra sikeredett az ajakfeltöltés, sőt a foga is elég bizarr volt” – tette hozzá Drew. Ötlete sem volt, hogy mivel áll szemben. Majd közelebbről megvizsgálva az állatot arra gondolt, hogy esetleg Horn-foki cápa vagy rája lehet.

Valószínű, hogy az egy hónapig tartó zord időjárásnak köszönhetően a dagály vetette partra a tengeri élőlényt. Már nem élt, amikor a hínár fogságában partra sodródott – írja a Mirror.

Drew egy helyi weboldalon osztotta meg fotóit, amire több tucat komment érkezett. A fényképek alapján a legtöbben rájának, illetve tintahalnak gondolták.

Ajánljuk még