logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Négy krokodil nézte vacsorának a gyanútlan horgászt

| Szerző: hirado.hu
Hihetetlen dolog történt egy Afrikában horgászó férfival. Kis híján az életébe került, hogy egyszerre négy krokodil is kiszemelte magának. A férfi csodával határos módon túlélte a támadást, miután barátai a segítségére siettek.

Az eset az afrikai Zimbabwében történt. Alexander Chimedza a Kariba tavaknál horgászott, amikor egyszerre négy krokodil vette célba. A ragadózók a nagy fűben „láthatatlanul” közelítették meg áldozatukat.

Chimedza először egy krokodillal találta szembe magát, amely megragadta a kezét és berántotta a vízbe. Ezek után iszonyatos “halálforgásba” kezdett a rémült horgásszal. A férfi rájött, hogy ha ellenáll, valószínűleg eltörik a karja, ezért hagyta, hogy a gyilkos hüllő tovább forgassa – olvasható a Mirror oldalán.

A horrorfilmbe illő helyzet még súlyosabbá vált, amikor további két krokodil is megjelent. Az egyik a combjánál, a másik a sarkánál ragadta meg.

A férfi barátai megpróbáltak valahogy segíteni és óriás szikladarabokat kezdtek zúdítani a krokodilokra. A horgász eközben ösztönösen, a szabad kezét mélyen az egyik krokodil szájába süllyesztette. Így az állat a szájába beáramló nagy mennyiségű víztől elpusztult és élettelenül lebegett a vízen. Miután sikerült a horgászt biztonságban a partra húzni, a közeli kórházba szállították.

Chimedza sosem felejti el ezt a napot. Sérülései mindig emlékeztetni fogják a borzalmas támadásra. Az elmúlt 40 nap során számos jelentős műtéten esett át. Orvosai szerint felépülése hosszú időt vesz majd igénybe, és az az egyik karja mozgásképtelen marad.

Ajánljuk még