logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fox News: Gyűlölik benne, hogy kiáll a magyarokért

Orbán Viktor újabb győzelme nem csupán Magyarországnak, de egész Európának győzelem – értékelte a magyar választási eredményeket a Fox News-on Eva Vlaardingerbroek, az amerikai konzervatív csatorna hollandiai kommentátora.

Európában teljesen kiborult a baloldal Orbán Viktor elsöprő győzelmétől – mondta a kommentátor Tucker Carlson műsorában a Magyar Nemzet beszámolója szerint.

A baloldal antidemokratikus fenyegetést jelent

Vlaardingerbroek úgy fogalmazott: ez jelzi a baloldal antidemokratikus fenyegetését, mert ők csak akkor akarnak demokráciát, ha az az ő globalista céljaikat szolgálja. Emlékeztetett rá, hogy a baloldali rendszer – az uniós bürokráciával együtt – mindent megtett, hogy lejárassa a magyar miniszterelnököt: hívták rasszistának, mert nem akar migránsokat, hívták bigottnak, mert meg akarta védeni a gyerekeket az LMBT-propagandától, most legutóbb pedig Putyin-pártinak nevezik.

„Mindezt azért, mert gyűlölik benne, hogy kiáll a magyarokért” – folytatta az értékelést. Figyelmeztetett arra is, hogy a vereség ellenére a baloldal nem fog leállni, már most is hallani olyan hangokat, hogy a választásokat elcsalták.

„Rettegnek attól, hogy példát mutat a nyugati világnak is” – hangsúlyozták a műsorban.

Tucker Carlsonnak, a Fox News sztárműsorvezetőjének egyébként nem kell bemutatni a magyar helyzetet, tavaly Magyarország Soros ellen: harc a civilizációért címmel filmet forgatott hazánkban. Akkor interjút is készített Orbán Viktorral, amelyet több millióan tekintettek meg az interneten.

Ajánljuk még