logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajtóvadászat! Elmenekült a helyszínről, miután gépfegyverrel a tömegbe lőtt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Hatan meghaltak és kilencen megsebesültek egy lövöldözésben vasárnap éjjel a kaliforniai Sacramentóban – jelentette be a helyi rendőrség. A gyanúsított elmenekült a helyszínről, a rendőrség nyomoz.

 

A tragédia vasárnap éjjel két órakor történt. A szemtanúk szerint egy ismeretlen férfi az autójából automata fegyverével az állami Capitolium épületétől néhány háztömbnyire, a belvárosi El Santo étterem közelében tartózkodó tömegre lőtt. Az elkövető hat embert megölt és további kilencet súlyosan megsebesített, majd elhagyta a helyszínt.

A támadásról a Twitteren egy videófelvétel is megjelent, amelyen látható, hogy a lövöldözést megelőzően a helyszínen verekedés tört ki, majd miután a lövések eldördültek, a tömeg pánikba esett és azonnal menekülni kezdett. Azt nem tudni, hogy a dulakodás összefügg-e a merénylettel.

Egyszerűen borzasztó volt. Kaotikus jelenetet láttam. Rendőrök mindenhol, áldozatok vérző testtel, sikoltozó és síró emberek, anyák próbálták megtalálni gyereküket. Zűrzavar és trauma. Olyan dolgok, amiket nem akarsz látni” – mondta Barry Accius, a helyi közösség egyik aktivistája az ABC amerikai televízió helyi fiókcsatornájának, miután hajnalban megérkezett a helyszínre.

A sacramentói rendőrség elmondta, hogy az áldozatok egy részét menekülés közben érték lövések, a holttesteiket a helyszíntől távolabb találták meg. A hatóság a lövöldözés helyszínét és a környező területeket is lezárta. A rendőrség által keresett támadó személye és indítéka nem ismert.

A címlapfotón a lövöldözés helyszíne. (Forrás: Twitter)

Ajánljuk még