logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bizarr módon finanszírozza vidámparki látogatásait a Disney-rajongó nő

| Szerző: hirado.hu
Egy Disney-őrült nő újévi fogadalma az volt, hogy 2022-ben minden hónapban ellátogat a Disney Worldbe. Most azt is elárulta miből finanszírozza az utazásokat – írja a Mirror. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liz Gramlich (@lizgramlich) által megosztott bejegyzés

A 28 éves, philadelphiai Liz Gramlich először 2020-ban kezdett rendszeresen a floridai Disney Worldbe utazni. Akkor a koronavírus-járvány miatt viszonylag olcsón tudott repülőjegyet venni.

Liz és nővére kétórás járatokat foglaltak le Philadelphiából Orlandóba, és néha egy nap alatt megtették a teljes oda-vissza utat. Akkoriban a repülőjegy ára mindössze 19 font (körülbelül 8000 forint) volt.

Az olcsó jegyeket kihasználva a nővérek rendszeresen utaztak a vidámparkba, de ahogy az élet kezdett visszatérni a normális kerékvágásba, a repülőjegyárak is drágulni kezdtek.

A 2022-es újévi fogadalmuk pedig az volt, hogy havonta ellátogatnak a floridai Disney Worldbe, de ahogy a járvány kezdett enyhülni, a repülésük költsége még tovább emelkedett.

A Disney-őrült nőt azonban ez sem tántorította el, így különös módját választotta az utazások finanszírozásának.

Nővérével minden hónapban kiválasztják azt az időpontot, amikor a legolcsóbb a repülőjegy. Emellett a fiatal nő hetente kétszer ad vérplazmát, amivel nagyjából 360 fontot keres (körülbelül 156 000 forint) havonta. Úgy gondolja, amellett, hogy segít, még a pénzt is megkeresi vele az utazásaira.

A nővérek azzal is spórolnak, hogy sokszor nem fizetnek szállodát, hanem egy nap alatt utaznak oda és vissza. Hozzátette, jövőre valószínűleg felhagy ezzel, de egyelőre úgy érzi, még nagyon sok felfedezni valója van a Disney Worldben.

 

Ajánljuk még