logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Egy szántóföld közepén találtak rá az eltűnt 8 hónapos babára

| Szerző: hirado.hu
Épségben találtak rá arra a nyolc hónapos csecsemőre, akit édesanyja hagyott magára egy teljes éjszakán át az amerikai Louisiana állambeli Baton Rouge-i mezőn. A helyi rendőrkapitányság március 16-án a Facebookon-oldalán osztotta meg a hírt a csecsemőről, valamint tájékoztattak a gyermek állapotáról – írja a People. 

A kisfiút, Niguel Jacksont szerdán találták meg a louisianai Baton Rouge-ban – jelentette be a város rendőrsége a hivatalos Facebook-oldalán. „A csecsemőt egy helyi kórházba szállították orvosi kivizsgálásra”– olvasható a bejegyzésben. „Úgy gondoljuk, hogy a gyermek édesanyjának egészségügyi gondjai lehetnek.”

A rendőrség számos helyi hatósági csoporttal együttműködve kereste órákon át a gyermeket, akit végül egy rendőr helikopter segítségével találtak meg egy szántóföldön.

A rendőrség szóvivője úgy fogalmazott, hogy amikor rátaláltak Niguelre „még csak nem is sírt, kemény, kitartó baba”.

A Baton Rouge-i tűzoltóság szóvivője, Curt Monte elmondta, hogy a kisgyermek édesanyja a Harding Road-i tűzoltóságon adta fel magát, majd kórházba szállították orvosi ellátásra. Az ügy vizsgálata még folyamatban van, vádat egyelőre még nem emeltek.

USA

Ajánljuk még